Contacteer ons
Tel.: 016 67 01 97

Thermo Technic, onderhoud van uw verwarmingsketel in de regio Heverlee en omstreken

Voor een goede en efficiënte werking, is een onderhoud van de verwarmingsketel in Heverlee noodzakelijk. Wanneer u dit niet laat doen, zal naast het lagere rendement dit ook schadelijke gevolgen voor uw gezondheid veroorzaken. Dit is het allemaal niet waard, dus contacteer Thermo Technic voor onderhoud.

Verplicht

Vergeet niet dat een regelmatig nazicht en onderhoud van uw verwarmingsketel sinds juni 2007 bij wet verplicht is. Naargelang het soort brandstof moet u een jaarlijks of tweejaarlijks onderhoud laten uitvoeren door een erkend technicus.

Dit doet we precies voor u

  • Afstellen brander
  • Meten gasdruk
  • Controleren waakvlam
  • Plaatsen nieuwe sproeier

De grondigheid en werkwijze van een onderhoud van uw verwarming in regio Heverlee, Leuven, Tienen, Aarschot en omstreken verschilt naargelang het type installatie en brandstof. Na onderhoud krijgt u van de firma een reinigings- en verbrandingsattest en bent u verzekerd moest er brand of andere problemen ontstaan.

Contact

U mag het belang van onderhoud van een verwarmingsketel niet onderschatten. Als erkend technicus voeren we elke onderhoudsstap nauwgezet uit. Naast uw gezondheid, zal u er bij mogelijke brand ook bij gebaat zijn mits dekking van de verzekering. Bel voor een onderhoud.

Contacteer ons!
016 67 01 97