Contacteer ons
Tel.: 016 67 01 97

Thermo Technic, voor optimale installatie van centale verwarming in Heverlee en omstreken.

Centrale verwarming is onmisbaar in elk nieuwbouw- of renovatieproject. Bij een goede installatie zorgt het voor een gelijkmatige warmteverdeling. In de meeste gevallen zorgt het ook voor warm sanitair water. Met Thermo Technic vindt u een op en top professional inzake installatie centrale verwarming in Heverlee, Leuven, Tienen, Aarschot en omstreken.

De manier waarop uw woning verwarmd wordt, heeft een grote impact op de kostprijs en het comfort-gevoel. Welke centrale verwarming u moet kiezen, zal afhangen van de gewenste cv-ketel en de verwarmingstoestellen.

Soorten verwarmingstoestellen

  • Radiatoren
  • Vloerverwarming
  • Warmeluchtblazers
  • Muurverwarming
  • Luchtverwarming
  • Convectoren

Buderus

Wat betreft verwarmingsketels werkt Thermo Technic hoofdzakelijk met Buderus. Dit betekent niet dat u niet met andere merken mag aankloppen voor de installatie. Als geregistreerde aannemer uit Heverlee en omstreken zijn we ook vertrouwd met andere kwaliteitsmerken.

Maak een afspraak

Bij uw keuze voor de plaatsing van centrale verwarming regio Heverlee zijn de mogelijkheden eindeloos. Samen met u gaan we voor de meest efficiënte verwarming, rekeninghoudend met uw pand, behoefte en budget. Nadien wordt de installatie voor u vlekkeloos uitgevoerd. Wij zijn actief in de regio's Heverlee, Leuven, Tienen, Aarschot en omstreken. Bel voor een afspraak.

Contacteer ons!
016 67 01 97