Contacteer ons
Tel.: 016 67 01 97

Centrale verwarming en badkamerrenovatie in Heverlee en omstreken bij Thermo Technic

Uw huidige gasverwarmingsinstallatie is nog prima in orde, maar vertoont na jaren van dienst soms wat mankementen. Een renovatie dringt zich op. Of uw sanitair begint op te spelen met een lekkende kraan, een slecht doorspoelend toilet of een kapotte dakgoot. Thermo Technic zorgt voor totale badkamerrenovatie in Heverlee, Leuven, Tienen, Aarschot en omstreken.

Verwarming

Door onze technische kennis en jarenlange ervaring herstellen wij in Heverlee en omstreken kleine of grote euvels zonder problemen. Soms is het niet nodig om meteen een nieuwe gasverwarmingsinstallatie te plaatsen. Die service en kwaliteit proberen wij altijd te leveren. Voor uw portemonnee. We depanneren ook verwarmingsinstallaties die niet door ons zijn geplaatst.

Sanitair

Behalve problemen bij centrale verwarming kan ook elk sanitair probleem snel en duurzaam worden hersteld. Vanuit onze thuisbasis in Heverlee hebben wij de perfecte uitvalsbasis om snel de volledige provincie Vlaams-Brabant  te bereiken voor herstellingen aan uw sanitair.

Herstellingen die wij uitvoeren:

  • Toiletten
  • Lavabo’s
  • Kranen
  • Lavabo’s

Contact

Wanneer de herstelling een vervanging van een onderdeel omvat, gebruiken wij alleen kwaliteitsmaterialen. We garanderen altijd service en kwaliteit en dit binnen de 24 uur bij noodsituaties. Voor elke probleem met uw sanitair of centrale verwarming kan u bij ons terecht. Thermo Technic is actief in de regio's Heverlee, Leuven, Tienen, Aarschot en omstreken Onze telefoon staat nu al te wachten.

Contacteer ons!
016 67 01 97